O nama


Dobrodošli na DivUs!

DivUs je tvrtka koja se bavi inovacijama u području didaktičkih pomagala za djecu školske dobi, no to je samo djelić naše priče.

Cijela bi priča zvučala otprilike ovako: i mi smo roditelji, i naša djeca igraju videoigrice, i naša djeca gledaju YouTubere i prate influencere, i naša djeca zapnu u školi, i škola im uglavnom bude dosadna, iako znaju da je važna, pa smišljamo načine da im učenje učinimo zabavnim, znanje primjenjivim, a školsko gradivo lakše razumljivim. Tijekom godina smislile smo puno lijepih stvari i sada ih ovdje dijelimo s vama. To smo mi. DivUs.

Naime, jeste li ikad razmišljali o tome da prilikom odlaska u trgovinu djetetu ponudite aktivnu ulogu? Neka traži stvari s popisa za kupnju. Iznenadili biste se koliko to oni ozbiljno shvaćaju. Često se to pretvori u igru pa djeca zaborave na nove igračke i slatkiše.

To je samo jedan od trikova kojima možete zabaviti svoju djecu prilikom obavljanja svakodnevnih obveza. Mnoge druge možete pronaći na našoj stranici. Sada je vrijeme da upoznate jednu od dviju osnivačica DivUsa.


Dobrodošli na DIVUS!

Ja sam Vlatka Turić, majka dvojice sinova. Kao i svaka majka, trudim se svijet u kojem živim učiniti što boljim kako bi moji dečki u njemu mogli bezbrižno uživati. No samo uživanje nije dovoljno. Zajedno s cijelim timom DivUsa osmišljavam aktivnosti koje spajaju uživanje s učenjem, ne samo činjenica, već i primjenjivog znanja koje će djeci olakšati život u budućnosti. Žena sam od brojeva pa u DivUsu upravljam računovodstvom i financijama. Osim toga, uživam u marketinškim i prodajnim zadatcima. Toliko o meni zasada, ipak ja nisam toliko važna u ovoj priči. Važna su naša i vaša djeca. Pomozite im da se razviju u inteligentne i društvene osobe zahvaljujući vašoj brizi i DivUs proizvodima.

Call Now Button